День спільних дій в інтересах дітей

20.11.2015 в школі проведено День спільних дій в інтересах дітей.

З метою формування уявлень учнів про здоровий спосіб життя; вміння дотримуватися основних правил гігієни; розвитку пізнавальної активністі; виховування бережливого ставлення до свого здоров'я до учнів 1-х класів була запрошена медична сестра школи Дорощук Н. О., яка спілкувалася з дітьми на такі теми : "Профілактика грипу", "Чистота запорука здоров'я".

/Files/images/vihovna/20151117_104620.jpg

В рамках проведення Дня спільних дій в інтересех дітей в 4-Б класі було організовано зустріч з батьком учениці Герасименко Аліси, Герасименком Андрієм Михайловичем, інспектором чергової частини Дзержинського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області.

Андрій Михайлович розповів учням про недопущення правопорушень учнями їхнього віку, про обов’язки кожного громадянина. Ознайомив зі статтями Карного кодексу України за незначні правопорушення.

Діти задавали питання, цікавилися професією поліціянта. Деякі хлопці класу після зустрічі з Герасименком А.М. виявили бажання в майбутньому стати полісменами.

/Files/images/vihovna/IMG_20131115_080454.jpg

До учнів 4-В класу завітав Каніщев Євгеній Павлович, заступник директора охоронної агенції "Професіонал", який розповів про права та обов`язки дітей у шкільних закладах, про профілактику правопорушень середь учнівської молоді та ознайомив дітей з правовою структурою держави.

/Files/images/vihovna/DSCF4860.JPG

Бесіда із фахівцем-медиком "Збереження дитячого здоров'я"

/Files/images/vihovna/День спільних дій в інтересах дітей Збереження дитячого здоров\'я Бесіда із фахівцем-медиком.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 213

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.