День безпечного Інтернету

12.02.2020 р. для учнів Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №119 Харківської міської ради Харківської області був проведений тренінг до Всесвітнього дня безпечного Інтернету на тему «Я знаю як спілкуватись в інтернеті».

Сучасні діти більшу частину вільного часу проводять в Інтернеті, де завдяки вільному доступу ознайомлюються з інформацією, яка може бути для них шкідливою, також спілкуються не лише з друзями з реального життя, а й заводять нові знайомства з людьми, які можуть бути небезпечними. На сьогоднішній день відомо, що кожна третя дитина в Україні готова зустрітися з онлайн-знайомими, двоє із трьох дітей бачили контент, який їх дуже налякав або засмутив. Матеріали, що публікуються в соціальних мережах, не призначені для дітей молодше 13 років, і можуть глибоко вразити психіку дитини. Найчастіше ці діти готові звернутись до батьків за допомогою. В свою чергу, 85% батьків не знають що робити, якщо їхня дитина постраждала в Інтернеті.

З метою надання батькам і дітям допомоги з питань захисту дітей від впливу шкідливої інформації проведено тренінг і складено «Особистий щит захисту» для кожного учня.

Розглянуті на занятті матеріали допоможуть відкрити дітям цікавий, корисний і, головне, безпечний Інтернет!


Галерея "День безпечного інтернету 2020"

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.