Районний етап міського конкурсу на кращу розробку виховного заходу національно-патріотичної тематики.

Участь у конкурсі прийняли 2-Г, 3-В, 9-А класи.

9-А клас. Літературно-історичний альманах «Мій рідний Слобожанський краю, ти найкраще місце на землі». Підготовлений Корягіною Оленою Анатоліївною з урахуванням рекомендацій щодо відзначення 250- річчя заснування на теренах Слобожанщини першого адміністративно- територіального утворення із центром у м. Харкові – прообразу Харківської області. Матеріал подавався за блоками , які дають можливість акцентувати увагу на історичній приналежності краю до України, формувати в учнів розуміння єдності й цілісності України. Велике значення для учнів усіх вікових категорій –знайомство з видатними земляками краю та його традиціями. Уміла підготовка «усного альманаху» дозволяє залучити до його проведення майже весь учнівський колектив ( у школі захід відвідали понад 200 учнів).

/Files/images/vihovna/IMG_4947.JPG /Files/images/vihovna/IMG_4935.JPG

3-В клас. Проект - подорож «Я єсть народ, якого Правди сила ніким завойована ще не була». Підготувала Танько А.О. Метою проекту стало познайомити дітей з історією становлення держави, культурною спадщиною українців, історією козацької слави. Розвивати спостережливість, дослідницький інтерес, зацікавленість культурою свого народу, виховувати патріотизм, шанобливе ставлення до предків, своєї культури. Захід відвідало 30 учнів.

/Files/images/vihovna/SAM_3810.JPG /Files/images/vihovna/010.jpg

2-Г клас. Свято «Коса-дівоча краса». Підготувала Ткаченко Т.М. Метою проекту стало виховувати почуття дівочої честі і гідності; вчити дівчаток бути охайними, працьовитими, сприяти естетизації їхнього зовнішнього вигляду, виховувати пошану до дівчини, жінки як берегині роду, знайомити із звичаями нашого народу. Учасниками свята були учні 2,6,10 класів. Старшокласниці готували матеріал про те, як проходило перше закосичення малих дівчаток у давні часи, які зачіски носили україночки і чому. Мами другокласниць зробили сучасні зачіски з косами, які дівчаткам можна носити кожного дня. За тиждень до свята провели конкурс «Найдовша коса», переможці були нагороджені грамотами і продемонстрували свої коси на святі.

/Files/images/vihovna/SAM_0329.JPG /Files/images/SAM_0282.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.