Патріотична майстерня

Триває робота і в патріотичній майстерні. Цього тижня були зроблені листівки в дуже цікавому дизайні – скрапбукінг.

Основна ідея скрапбукінгу — зберегти фотографії та інші пам'ятні речі про які-небудь події на тривалий термін для майбутніх поколінь.

В англо-російських словниках зазвичай наводиться ширший переклад терміну скрапбук: альбом для наклеювання вирізок або альбом для вирізок з друкованих видань, зображень, фотографій, але зазвичай цей термін прийнято відносити саме до особливим чином декорованих фотоальбомів, що складаються з окремих аркушів, кожен з яких представляє закінчену думку, виражену фотоколажем. Такі альбоми можуть охоплювати найрізноманітніші теми: весілля, ювілей, народження дитини, канікули на морі тощо.

Під керівництвом наших талановитих майстринь Пєнкіної Олени Анатоліївни та Пугач Світлани Михайлівни діти втілили ідею скрапбукінгу у листівки для українських захисників та захисниць, щоб підбадьорити їх, подарувати частинку родинного тепла та затишку та подякувати за їх мужність, сміливість і відвагу.

/Files/images/0123/зображення_viber_2023-02-09_12-48-38-677.jpg /Files/images/0123/зображення_viber_2023-02-09_12-48-40-949.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 71

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.