Челендж «Харків інтелектуальний: від минулого до сучасності»

/Files/images/1_sp/IMG-d1fdc0518a26ac12b019a25a0b93f746-V.jpg

Челендж «Харків інтелектуальний: від минулого до сучасності»

Харків завжди був, є та буде містом із надпотужним інтелектуальним потенціалом, можливостями та ресурсами. Наші талановиті діти, молодь, освітяни та науковці своєю невтомною працею та вагомими досягненнями постійно примножують славу міста інтелекту, науки та освіти. Здобутки наших вихованців та педагогів зростають, а зірковий п’єдестал науковців, освітян, студентів, учнів відомий та шанований не лише в Україні, а й за її межами.

У 2023 році Департамент освіти Харківської міської ради продовжує реалізацію міського проєкту «Славетні ювілеї видатних українців» у межах хабу «Освіта. Наука. Особистість.» Національного технопарку з підвищення якості освіти та ініціює проведення челенджу «Харків інтелектуальний: від минулого до сучасності»

Формат (відео, фото, фотоколаж) кожен учасник обирає для себе самостійно.

Обов’язкові умови:

1) робота має відповідати тематиці та ідеї челенджу;

2) просимо зазначати інформацію про автора роботи та про тих, про кого йтиметься в матеріалах (прізвище, ім’я, заклад освіти, клас/посада);

3) у дописі, у якому розміщена робота учасника, має бути позначена спільнота Департаменту освіти Харківської міської ради;

4) залежно від віку учасників челенджу, робота може розміщуватися на особистій сторінці, на сторінці батьків або на сторінці закладу, у якому навчається учасник.

За традицією, кращі роботи публікуватимуться протягом лютого на сторінці Фейсбук Департаменту освіти Харківської міської ради.

Кiлькiсть переглядiв: 45

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.